‘Clifford – Den Store Røde Hund’ er en ikke helt almindelig vovse

Familiefilm på Blu-ray: Verden er fyldt med hundeejere og ikke mindst også hunde i mange forskellige former og farver. Men ingen hund er helt som Clifford. For som filmens titel antyder, ‘Clifford – Den Store Røde Hund’, så er Clifford nemlig, ja, stor og rød. Det starter den dog ikke med at være.

I filmen følger man nemlig den 12-årige Emily, der netop får hunden Clifford i gave. Altså, i form af en lille nuttet hvalp. Men Clifford forbliver langt fra lille, men absolut stadig nuttet. For på magisk vis vokser hvalpen nemlig til at blive kæmpestor, når den oplever kærlighed. Ja, nærmest større end familien til sammen! Og hvordan pokker skal det dog ikke ende?

‘Clifford – Den store, røde hund’ er baseret på børnebøgerne af Norman Bridwell, hvoraf den første udkom tilbage i 1963. Det er ikke første gang, at hunden Clifford bringes til live i et medie udover bøgernes verden.

Fortællingen om den store røde hund har nemlig tidligere også set dagens lys i blandt andet op til flere tv-serier. Blu-ray-udgivelsen af ‘Clifford – Den Store Røde Hund’ byder desuden også på en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet får slettede scener, et kig på magien bag filmen med mere.

‘Clifford – Den Store Røde Hund’ udkommer på dvd og Blu-ray den 7. marts.