En velklædt baby er tilbage med ‘Boss Baby: Det blir i familien’

Animationsfilm på 4K Ultra HD: Hvis du ikke fik nok af den velklædte baby i den første animationsfilm ‘Boss Baby’ fra 2017, så fortvivl ej. Nu er dens animationsopfølger nemlig landet i form af ‘Boss Baby: Det blir i familien’. Så ja, du kan jo passende samle netop hele familien til en omgang animations-gak, -løjer og -grin, når først babyerne går til den.

I denne opfølgende animationsfilm er Templeton-brødrene Tim og hans babyboss-lillebror nu blevet voksne. De er over årenes løb desværre gledet lidt fra hinanden. Således finder man nemlig nu, at Tim er en gift mand og hjemmegående far. Derimod er Ted nu blevet intet mindre end direktør i et stort selskab. De to brødres liv forbliver dog ikke levet hver for sig. Bare rolig.

For ind fra højre kommer nemlig nu en helt ny såkaldt babyboss, der har en ret så opfindsom holdning og tankegang til, at alt er muligt. Dette kommer således af uransagelige årsager til at bringe de to brødre sammen på ny, hvilket ender med at inspirere til en helt ny familievirksomhed.

Så hvis du allerede har set den første ‘Boss Baby’ en million gange og bare savner en omgang med nye animations-eskapder med babyer i voksentøj, så kan det være, at du skal kigge i retning af netop ‘Boss Baby: Det blir i familien’, der udkommer på det lækre format 4K Ultra HD.

4K Ultra HD-udgivelsen af ‘Boss Baby: Det blir i familien’ indeholder desuden også en Blu-ray med filmen, mens man endvidere også finder en omgang ekstramateriale, hvor det således er muligt at dykke yderligere ned i filmen og den tilblivelse med mere.

Her finder man nemlig blandt andet en helt ny kortfilm med titlen ‘Templeton: A Pony Tale’, mens der videre også bydes på en behind the scenes-featurette, videre til en featurette, hvor man selv kan lære at tegne samt en musikvideo med mere.

‘Boss Baby: Det blir i familien’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 8. marts 2022.