Vilde Gerard Butler står for vild fængselsaction i ‘Copshop’

Action på 4K Ultra HD: Hvis den skal stå på action, action og mere action, så kan det være en helt god idé at ringe til Gerard Butler. Han har i hvert fald tidligere stået klar med automatvåben, eksplosioner og slåskampe med film som ‘Geostorm’, ‘Den of Thieves’ og ‘300’ samt ikke mindst de tre ‘Olympus Has Fallen’, ‘London Has Fallen’ og ‘Angel Has Fallen’. Nu er stjernen tilbage med ‘Copshop’.

Actionfilmen handler om den snu svindler Teddy Murretto, der er på flugt fra den farlige snigmorder Bob Viddick, der spilles af en vild Gerard Butler. Murretto har dog en plan for at undgå den Viddicks våben. En plan, der måske nok kan lyde en kende dum. Ikke desto mindre, så lader han sig nemlig anholde. Således gemt bort i et fængsel tror Murretto sig nu sikker.

Det går naturlivis ikke som planlagt for svindleren. For da netop Viddick dukker op det samme sted, så må den uundgåeligt stå på håndmadder og nævekamp. Det er dog ikke kun de to mænd, som er med til at gå til stålet. For en noget uerfaeren betjent, der ikke kender til de to herrers interne stridighed ender nemlig med at blive fanget midt i krydsilden.

Det kan godt være, at Gerard Butler er scenevant udi actionfilmens fine og brutale kunst, men det er filmens filmens instruktør og medforfatter bestemt også. Det er nemlig Joe Carnahan, der tidligere har stået for potent action med film som blandt andet den eksplosive ‘The A-Team’, den medrivende ‘The Grey’ og den skydegale ‘Smokin’ Aces’.

Så hvis du er typen, der ikke går af vejen for en omgang mandemuskler, skydeklare automatvåben og knyttede næver klar til kamp, så kan du jo overveje, om det netop er den brutale Gerard Butler og actionfilmen ‘Copshop’, du skal gå med.

‘Copshop’ er i hvert fald udkommet på 4K Ultra HD, hvor der desuden også medfølger en Blu-ray med filmen. Desværre indeholder udgivelsen intet ekstramateriale, hvorfor den klare hovedattraktion klart er netop filmen, der således får lov at stråle på det billed- og lyd-optimerede format.

‘Copshop’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 8. februar 2022.