Action, bulder, brag og science fiction med ‘Infinite’

Action på Blu-ray: Det er en instruktør, der ved, hvordan man skruer en actionscene sammen, som sidder i instruktørstolen på action-og-science-fiction-filmen ‘Infinite’, nemlig Antoine Fuqua. Han har således en række brutale actionfilm på sit CV, bl.a. western-genindspilningen ‘The Magnificent Seven’, ‘The Equalizer’, ‘Olympus Has Fallen’ og ‘Shooter’ med flere.

Derfor bør hans kombination af netop action og science fiction med ‘Infinite’ også kunne afstedkomme sin del af eksplosivt medrivende action. Ikke mindst også med tanke på, at man i filmens hovedrolle som Evan McCauley finder Mark Wahlberg, der jo også har sin del af actionfilm på sit CV, herunder et tidligere eksplosivt samarbejde med netop Antoine Fuqua på filmen ‘Shooter’.

I ‘Infinite’ møder vi således Evan McCauley, der finder ud af, at han besidder vilde færdigheder, som han bare aldrig har lært. Endvidere har Ewan også forskellige minder om steder. Det er blot steder, som han aldrig har besøgt. Så hvad er der mon galt med den noget rundtossede Evan? Er han ved at miste forstanden eller er sandheden mon en anden?

For hele Evan situation tager naturligvis en stor bid af hans sindstilstand. Han er således godt og grundigt selvmedicineret og snart på randen af sammenbrud, da han nu får uventet besøg af en hemmelig gruppe, der kalder sig ‘Infinites’. De indvier ham nu i en helt anden verden end den, Ewan troede han befandt sig i. Det viser sig nemlig, at han minder faktisk er ægte.

Hvordan det hele imidltertid hænger sammen, må du se filmen for at finde ud af, hvor den således står på både plotmæssige krumspring, sin del af science fiction samt ikke mindst action, bulder og brag. Rollelisten byder udover en hårdtslående Mark Wahlberg også på karismatiske Chiwetel Ejiofor i rollen som Bathurst 2020, mens Sophie Cookson er Nora Brightman.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale. Her kan man således få et nærmere kig på de såkaldte ‘Infinites’, videre et indblik i filmens action og scener med mere. Så hvis du er klar på en omgang hjernekrøllet science fiction med Mark Wahlberg i front, kan ‘Infinite’ være en mulighed til hjemmebiografen.

‘Infinite’ udkommer på dvd og Blu-ray den 11. januar.