Fuldfed action med ‘Snake Eyes: G.I Joe Origins’

Fuldfed action på 4K Ultra HD: Du kender nok allerede i fuldfede G.I. Joe-figurer fra 80’erne, der siden da har indtaget populærkultuen og børneværelser verden over. Det actionfulde univers er siden da blevet til bl.a. både tegnefilm og tegneserier. Vi har endvidere allerede fået et par spillefilm med de mange fede karakterer. Med ‘Snake Eyes: G.I Joe Origins’ er det dog et frisk nyt livtag med de ikoniske karakterer, man får serveret.

Det er med den velkendte karakter Snake Eyes i front, man her bliver lukket ind i det actionvilde univers, hvor man således og blandt andet kommer med på krigerens rejse til at blive netop den ultimative kriger, vi så godt kender ham som.

Udover netop Snake Eyes præsenteres man i filmen også for en lang række andre karakterer, som man vil genkendte fra legetøjsuniverset – blandt andet Storm Shadow – mens man naturligvis også her møder den velkendte og ondsindede terroristgruppe COBRA. Det er netop kampen mod denne farlige gruppe, der er filmens sprængfyldte centrum for den hæsblæsende kamp mellem de gode og de onde.

Du kan således godt berede dig på en omgang kampklar og pulserende action, der blandt andet byder på både seje sværd, store eksplosioner og voldsomme nærkampe. Så uanset, om du på et tidspunkt har leget med de små G.I. Joe-figurer eller bare er fans af drønhed action, så er ‘Snake Eyes: G.I Joe Origins’ måske lige noget for dig.

Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, at der bliver høvlet sin del af automatvåben af, når først kampen mellem Snake Eyes og COBRA sætter ind. I filmens hårdtslående titelrolle finder man Henry Golding, der med sit hold således er med til at dele filmens mange øretæver ud, hvor både han og hans kollegaer dog bestemt får kamp til stregen af deres modstandere fra COBRA.

4K Ultra HD og ekstramateriale: Filmen udgives blandt andet på det lækre 4K Ultra HD-format, hvor der er tale om både billede og lyd af høj klasse. Der er drøn på både store eksplosioner og vilde skuddueller, mens billedsiden står klart og nuanceret.

Hertil kommer en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke dybere ned i universet og filmen. Her finder man således og blandt andet en helt ny kortfilm om Snake Eyes, videre til slettede scener samt et kig på manden bag masken på Snake Eyes. Man får også et indblik i diverse karakterer, både gode og onde med mere.

‘Snake Eyes: G.I Joe Origins’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 30. november.