Der er dødbringende eskapader på færde med ‘The Forever Purge’

Dødbringende eskapader på 4K Ultra HD: De fleste gyserfans kender vel efterhånden til det fortsat voksende Purge-univers. Der er i hvert fald siden den første film ‘The Purge’ fra 2013 både kommet flere film til i franchisen samt også en tv-serie i 2018. Rækken af efterfølgende film byder således på ‘The Purge: Anarchy’ (2014), ‘The Purge: Election Year’ (2016) og ‘The First Purge’ (2018).

Med ‘The Forever Purge’ bliver der således føjet endnu et grumt kapitel til det blodige og nervepirrende univers, hvor man med de forgående film blandt har fået et allerede fint og grusomt indblik i historien med den årlige udrensning, hvor alt som bekendt er tilladt i ét døgn, herunder al form for kriminalitet og ikke mindst den værste af alle: At slå andre ihjel.

Det er også denne såkaldte purge – eller udrensning, om man vil – der danner grundlag for de ubehagelige begivenheder i ‘The Forever Purge’. Man møder således her et latinamerikansk par, der flygter sydpå til Mexico, hvor de dog får hjælp af en kvægfarmerfamilie. For udrensningen og volden er nemlig her på kogepunktet, hvilket sætter alles liv i fare.

Men hvor udrensningen som bekendt egentlig blot bør udspille sig over et enkelt døgn, så stopper de blodige løjer ikke ved solopgang i ‘The Forever Purge’. Der er nemlig en flok ubehaglige mordere, der mener, at de stordræbende eskapader ikke sådan lige bør stoppe, når dette ene døgn om året er overstået.

Det er med andre ord en virkelig ubehagelig præmis, der selvom den altså er langt ude, kan relateres til. For prøv lige at tænk over, hvad der netop var en sådan brutal udrensning én gang om året? Ja, det er en virkelig ubehagelige tanke. Og tænk så lige, hvis denne ene dag ikke stoppede, men at de blodie drab blot fortsatte? Nej, det er bestemt ikke noget nogen ønsker sig – vel kun de rene psykopater. Gisp!

4K Ultra HD og ekstramateriale: Filmen udgives blandt andet på det billed- og lydoptimerede 4K Ultra HD-format, mens der med denne udgivelse også medfølger en Blu-ray med filmen. Man finder desuden også en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke videre ned i filmen og dens univers, det blandt andet med slettede scener, et kig bag filmen med mere.

‘The Forever Purge’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 11. november.