‘Gunpowder Milkshake’ leverer skarptskydende action og automantvåben

Action på Blu-ray: Okay, det er med at holde fast i sæddet, når ‘Gunpowder Milkshake’ folder sin del af vild action og larmende automatvåben ud for fuld udblæsning. For det er netop tilfældet i denne actionfilm, der har kvinderne i front, når det hele går løs. Det gælder nemlig her tre generationer af kvinder, som kæmper imod dem, der vil dem ondt. Det indebærer – som du jo nok allerede har gættet – en god portion eksplosiv action.

Man følger således her den unge lejemorder Sam (Karen Gillan), der må slå sig sammen med sin mor Scarlet (Lena Headey) – ligeledes en lejemorder – samt tidligere kollegaer (Carla Gugino, Michelle Yeoh og Angela Bassett) for at redde pigen Emily (Chloe Coleman) fra rivaliserende snigmordere. Som du såldes nok kan regne ud, så indebærer denne sprængfarlige milkshake sin del af rablende rabalder og brutalt bulder.

Sam var nemlig blot 12 år gammel, da hendes mor  blev tvunget til at flygte og forlade hende hos et farligt forbrydersyndikatet, der går under navnet The Firm. Nu – 15 år senere . er Sam så selv trådt i sin mors skarptskydende fodspor. Sam er kort og godt ligeledes blevet en hensynsløs og dygtig dræber. Ja, æblet falder som man siger sjældent langt fra stammen. Det er så absolut tilfældet her.

Men da en opgave helt uventet går grueligt galt, bliver Sam nu sat i et svært dilemma. For skal hun vælge nu at beskytte The Firm eller derimod beskytte den kun 8-årige Emily, der pludselig og noget imod hendes vilje er havnet i hendes varetægt? Det går dog hverken værre eller bedre end, at Sam snart selv bliver det udsete mål for netop The Firm – og hvad stiller den ellers så seje lejemorder i grunden så lige op?

Sam ser det nu som sin eneste udvej at finde sin skarptskydende mor samt hendes hold af ligeledes livsfarlige kolleger, der går under det knapt så frygtindgydende navn Bibliotekarerne. Men man skal ikke tage fejl af navnet, for bag det gemmer sig altså en i den grad dræberklar gruppe af skydegale “bibliotekarer”. Her fra er der altså lagt op til sin del af skydescener og skarptladte våben, når først kugleregnen begynder.

Så hvis du er til drønvarm action med et stært hold skuespillere i front, så bør du overveje om ikke, du skal have fat i netop actionfilmen ‘Gunpowder Milkshake’, der nu udkommer på Blu-ray. Klar til at skyde med skarpt i hjemmebiografen!

‘Gunpowder Milkshake’ udkommer på dvd og Blu-ray den 19. oktober.