Fuld fart på de farverige 80’ere med ‘Wonder Woman 1984’

Superheltinde på Blu-ray: Der er for mig ikke skyggen af tvivl om, at den lassosvingende Wonder Woman i skikkelse af Gal Gadot er en virkelig bad-ass heltinde. Det har hun allerede bevist i DC’s helteunivers på film. Blandt andet som bekendt i sin egen første solofilm fra 2017, der blot lød titlen ’Wonder Women’. Nu er den hårdtslående prinsesse Diana Price tilbage i opfølgeren.

Denne anden solofilm med den heltemodige prinsesse har titlen ’Wonder Woman 1984’ og er nu udkommet på Blu-ray, så de action-sprudlende eskapader kan opleves derhjemme igen og igen. Hvis du undrer dig over, at filmen ikke blot har fået titlen ’Wonder Woman 2’, men derimod med et ’1984’ i titlen, så er det fordi, at man her kommer tilbage til netop 1980ernes kulørte virkelighed.

Denne gang skal vores allesammens prinsesse Diana igen klare dagen og vejen og hermed redde verden fra en håndfuld onde skurke samt ikke mindst en global katastrofe, der truer Jorden. Men inden Diana for alvor får brug for sine mægtige superevner, lever hun faktisk her i 80’erne et ganske roligt liv, hvor hun ikke behøver at gøre brug af sit stærke alias Wonder Woman i videre udstrækning.

Det ændrer sig dog imidlertid snart. For ud af det blå genforenes hun på mystisk vis med sit livs kærlighed i skikkelse af piloten Steve Trevor, som man mødte i den første film. Men hvordan denne pludselige genforening overhovedet lader sig gøre er ikke sådan til at gennemskue for hende, mens nye fjender samtidig truer i form af den sleske Maxvell Lord og den bidske Cheetah.

Wonder Woman må således igen se dagens lys for fuld skrue, hvis ikke klodens skæbne skal gå til de ondes favør. Men det bliver ikke en kamp uden sin del af konsekvenser for de involverede parter. Den seje krigerprinsesse spilles igen både stærkt og charmerende af Gal Gadot, mens også Chris Pine gentager sin rolle som Steve Trevor. Nye navne på rollelisten er bl.a. Kristen Wiig og Pedro Pascal.

Blu-ray-udgivelsen af ’Wonder Woman 1984’ byder udover selve den herligt kulørte og action-svingende superheltefilm på en omgang ekstramateriale. Her finder man blandt andet en række featuretter, der giver et indblik i eksempelvis nogle af filmens action-scener, videre til et par making-of-kig samt ikke mindst spas fra settet med mere.

’Wonder Woman 1984’ er udkommet på Blu-ray.