Vin Diesel som benhård og kampklar supersoldat i ‘Bloodshot’

Action på Blu-ray: Så står den på vild og voldsom science fiction-action med den hårdtpumpede superhelte-og-supersoldat-action-film ‘Bloodshot’. Her finder man en muskuløs og dybt brummende Vin Diesel i hovedrollen som soldaten Ray Garrison, der kommer ud på en ret så brutal rejse. ‘Bloodshot’ er nu udkommet på Blu-ray, så sæt dig til rette i hjemmebiografen og skru op for fuld smadder!

Vi lever i en guldalder for superheltefilm – og har efterhånden gjort det i en lang årrække. Med actionfilmen ‘Bloodshot’ er der tale om endnu en superheltefilm – dog af den noget mere voldelige slags. Filmen er nemlig baseret på tegneserien af samme navn. I filmen – så vel som i tegneserien -følger man altså soldaten Ray Garrison, der helt i starten af filmen ender med at blive dræbt i kamp.

Men døden stopper imidlertid bestemt ikke Ray Garrison – langt fra. For snart er han atter på banen med tunge våben i hænderne. Han bliver nemlig på teknologisk vild vis genoplivet som en nærmest uovervindelig supersoldat, der netop kaldes for Bloodshot. Den står således nu for Ray aka Bloodshot på hævn over dem, der sendte ham i graven.

Udover selve filmen, så medfølger der på Blu-ray-udgivelsel også en håndfuld ekstramateriale. Her kan man således gå på opdagelse i blandt andet både slettede og forlængede scener, der desuden også inkluderer en alternativ slutning på filmen. Videre finder man en række outtakes samt spas fra produktionen. I fire forskellige featuretter bliver der kigget nærmere på blandt andet det at instruere filmen, dens action og filmens cast.

‘Bloodshot’ udkommer på dvd og Blu-ray den 18. maj 2020.