‘Black and Blue’ er et styk hårdkogt politi-thriller

Politi-thriller på Blu-ray: Er der noget bedre end en habil politi-thriller? Du ved, af den slags med farlige kriminelle, knaldhård action og naturligvis også sin del af korrupte betjente. Nej vel. Jeg er i hvert fald personligt en sucker for den slags film. Så hvis du også er det – bare en smule – ja, så er det måske værd for dig at tjekke ‘Black and Blue’ ud, der netop er en politi-thriller, der nu udkommer på Blu-ray her i landet.

Hvad handler denne actionfyldte politi-thriller så om? Jo, man følger her en betjent, hvis kropskamera ender med at afsløre nogle korrupte politifolks drab på en række narkohandlere. Så nu må den nye og ganske grønne, kvindelig betjent kæmpe for at holde sig selv i live – og altså ikke mindst dermed at kunne afsløre den brutale og grimme sandhed.

Filmen udspiller sig således i et barsk miljø i et brutalt New Orleans, mens man på rollelisten blandt andre og ikke mindst i front for de hårdkogte politi-eskapader finder den seje Naomie Harris samt den ligeledes seje Tyrese Gibson. To stærke karakterer i et barsk drama, der også har smæk på skarptladte håndvåben.

Blu-ray-udgivelsen af ‘Black and Blue’ indeholder udover selve filmen også en mindre omgang ekstramateriale. Her kan man således gå på opdagelse i to featuretter, henholdsvis ‘Line of Fire’ og ‘Be the Change in the Big Easy’, mens der også medfølger en række slettede scener.

‘Black and Blue’ udkommer på dvd og Blu-ray den 27. april 2020.