Der er blodigt gys på menuen med slasher-genfortolkning ‘Black Christmas’

Slasher på Blu-ray: Ja, jeg er ret så begejstret for den originale slasher ‘Black Christmas’ fra 1974. Nu kommer der så en frisk ny genfortolkning af den gamle film – det med filmen af samme navn, nemlig ‘Black Christmas’. Den nye version er nu udkommet på Blu-ray her i landet, så du kan få dig et grufuldt, blodigt og hidsigt gys i hjemmebiografen.

Filmen leveres af producenten bag to af mine favoritter i nyere tid, nemlig henholdsvis Jordan Peeles genrebastard ‘Get Out’ samt slasher-fortsættelsen ‘Halloween’. Med den nye ‘Black Christmas’ er der altså tale om en moderne fortolkning af den klassiske 70’er-gyser. I filmen konfronteres en universitetsmorder med en gruppe stærke kvinder.

For på Hawthorne College nærmer juleferien sig nemlig. Men da Riley Stone og hendes Mu Kappa Epsilon-søstre gør sig klar til højtiden, begynder en stalker at dræbe medlemmerne af den kvindelige studenterforening. Efterhånden som antallet af ofre stiger, begynder kvinderne at tvivle på, om de kan stole på mænd.

Uanset hvem morderen er, må han indse, at unge kvinder i dag ikke er indstillet på at blive nogens ofre. Udover selve filmen, så finder man på Bl-ray-udgivelsen også en omgang ekstramateriale. Her kan man således dykke ned i blandt andet slettede og forlængede scener videre til en række fearuretter, der blandt andet ser nærmere på det at fortolke 70’er-filmen, mens der også medfølger et kommentarspor med mere.

‘Black Christmas’ udkommer på dvd og Blu-ray den 27. april 2020.