Gys, gru, grumme løjer og alien-graviditet med ‘Snatchers’

Horror-komedie på Blu-ray: Er du til gys og gru? Er du til sjov og ballade? Ja, så er horror-og-science-fiction-komedien ‘Snatchers’ måske lige noget for dig. Filmen er i hvert fald nu udkommet på Blu-ray her i landet og altså klar til hjemmebiografen. Men ja, hvem elsker ikke kombinationen af et godt gys med et godt grin? Det elsker jeg i hvert fald – og læg hertil så en alien-graviditet, så er der altså skruet godt op for de gysende løjer.

I ‘Snatchers’ følger man således den flotte, men også noget dumme Skyler, der er med til at give Sara en høj status blandt gruppen af seje piger. Nogen almindelig teenage-komedie er der dog ikke tale om her, hvis du ikke allerede skulle have luret det. For det står dog hverken værre eller bedre til end, at Skyler er blevet inficeret af et insekt fra det ydre rum under sin sommerferie.

Så efter blot en enkelt nat sammen opdager Sara nu, at hun rent faktisk er intet mindre end gravid. Ja, ni måneder og gravid – og det med et rumvæsen. Gisp og gru! Ja, som jeg skrev indledningsvis, så skal man dog ikke tage filmen alt for alvorlig. Her er nemlig tale om både komik og gys i forening med altså et styk rumvæsen-graviditet.

Blu-ray-udgivelsen byder udover selve filmen desuden også på en omgang ekstramateriale. Her finder man således en behind the scenes-featurette med ‘The Birth of Snatchers’, videre til en bloober reel med ‘Unexpected: The Snatchers’, mens man slutteligt også finder et kommentarspor med filmens skabere, der kan gøre en endnu mere klog på filmen og tankerne bag den.

‘Snatchers’ udkommer på dvd og Blu-ray den 6. april 2020.