Bruce Springsteen fyrer den af med sin musikfilm ‘Western Stars’ på Blu-ray

Musik på Blu-ray: Selvom man måske ikke som sådan lytter til Bruce Springsteens musik, så kender de fleste – ja, hvis ikke alle – til den amerikanske musiker. Han er måske nok populær på plade, men på scenen skulle han blot være endnu mere forrygende! Det har jeg dog endnu ikke selv oplevet. Men med hans musikfilm ‘Western Stars’ får man en Bruce Springsteen, der fyrer den af med sin umiskendelige musik.

For her sætter Bruce Springsteen nemlig liv til sit seneste studiealbum, ‘Western Stars’, hvor han optræder med alle 13 sange – det med fuldt band og orkester. Filmen udvisker således grænsen mellem at være en koncertdokumentar og en biografisk skilding, hvor den kombinerer arkivoptagelser med scener fra det vestlige USA i en historie om kærlighed, tab, familie og den evige længsel efter friheden.

Ja, så selvom du måske ikke umiddelbart er til Bruce Springsteens energiske, intense og melodiske musik – der jo byder på sin del af store hits – så er ‘Western Stars’ måske ikke noget dumt sted at stifte bekendtskab med manden, der står bag årtier med musik, livsglæde og koncerter over hele verden.

‘Western Stars’ udkommer på dvd og Blu-ray den 23. april 2020.