Søde kæledyr igen på spil med ‘The Secret Life og Pets 2’

Sød animationsfilm på Blu-ray: Alle, der har kæledyr derhjemme har måske også tænkt over, om de nu også lever deres helt eget liv, når man er ude af døren. Ja, det gælder vel alt fra dem med hund, dem med kat, dem med kanin og dem med noget helt fjerde. I animationsfortsættelsen ‘The Secret Life of Pets 2’ har kæledyrene i hvert fald fortsat deres helt eget liv.

Ja, her er altså tale om en sød fortsættelse af historien om Max – der har stemme af den altid gode og sjove Patton Oswalt – videre til Gidget (Jenny Slate), Snowball – med stemme af den evigt ivrige Kevin Hart – ja, og naturligvis resten af flokken af kæledyr, der her kaster sig ud i nye eventyr og presses til at finde modet til at blive deres egne helte.

Således venter der altså et muntert indblik i følelseslivet hos de søde kæledyr – samt også det stærke bånd mellem kæledyrene og familierne, der elsker dem. Ja, du kan med andre ord her få at se, hvad dine kæledyr måske egentlig laver, når du ikke er hjemme. Det er i hvert fald en sjov tanke at lege med, hvilket præcis er, hvad ‘The Secret Life og Pets 2’ gør.

Ekstramateriale: Blu-ray-udgivelsen byder udover filmen med både engelske og danske stemmer også på en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke yderligere ned i filmen, blandt andet med slettede scener og altså faktisk mere end 80 minutter af ekstramateriale. Heriblandt også to kortfilm – en med de gule minions og en med kæledyret Gidget.

‘The Secret Life og Pets 2’ udkommer på Blu-ray og dvd den 21. november.