Der venter drabelig jul med ‘Anna and the Apocalypse’

Julegys på Blu-ray: Julen står for døren – sådan cirka i hvert fald. Egentlig betyder det jo både julehygge, juleknas, bjældeklang og naturligvis også tid med familien indenfor i varmen. Men i julegyseren ‘Anna and the Apocalypse’ venter der altså meget andet en netop julehygge, juleknas, bjældeklang og tid med familien. Her er der nemlig noget så grusomt på spil som sultne zombier.

Ja, her gælder det nemlig ganske vist både julepynt og bjældeklang samt musicalsang, men altså også lige den lille detalje, at der venter en zombieapokalypse. For midt i juletravlheden trues den lille by Little Haven af en pludselig zombie-undergang med sultne kadavere på bersærkergang.

Derfor må Anna og hendes venner nu bekæmpe de truende og dødsensfarlige zombiehorder. Spørgsmålet er dog imidlertid også hvem man i grunden kan stole på i en verden, der går under? Her er kort fortalt tale om en skrækkomedie i musicalskrud i juletiden. Det bliver vel næppe bedre?

Så hvis du er til den gyldne kombination af jul og hjerternes fest samt zombiesplat og uhygge, så skal du vel tjekke netop ‘Anna and the Apocalypse’, der nu er udkommet på dvd her i landet. Der følger desværre intet ekstramateriale med dvd-udgivelsen, men filmen i sig selv er måske også nok til at slukke sin tørst efter julepynt og julegys?

‘Anna and the Apocalypse’ udkommer på dvd og Blu-ray den 21. november.