Rejsen mod det ukendte fortsætter med ‘Star Trek: Discovery’ sæson 2

Stjernerejse på Blu-ray: Det allerede store, fascinerende og tankevækkende Star Trek-univers udvides yderligere med denne nye og anden sæson af serien ‘Star Trek: Discovery’, der nu udkommer på Blu-ray her i landet. Det omfattende science fiction-univers er skabt af Gene Roddenberry og tog sin eventyrlige begyndelse helt tilbage i 1966 med en sidenhen legendarisk tv-serie. Siden da er det blevet til mange flere både serier, film, tegneserier, computerspil og meget mere. 

I denne nye sæson går mandskabet på USS Discovery sammen med kaptajn Christopher Pike på en mission efter at have besvaret et nødsignal fra USS Enterprise, hvor de skal undersøge syv mystiske røde signaler og en ukendt figur, Red Angel. Mens mandskabet må arbejde sammen for at finde deres betydning og oprindelse, tvinges Michael Burnham til at konfrontere sin fortid, da hendes bror Spock vender tilbage.

Så hvis du allerede er blevet forført af det nuancerede, medrivende og spændende Star Trek-univers, så er denne nye tilføjelse til det fortsat voksende Star Trek-træ måske en serie, du bør tjekke. Der er i hvert fald nok af rumeventyr at gå ombord i, hvor det ukendte ude i himmelrummet bare venter på at blive opdaget.

Ekstramateriale: Blu-ray-udgivelsen byder desuden også på en omgang ekstramateriale, hvor man kan dykke yderligere ned i universet med intet mindre end ni behind the scenes-featuretter, videre til både slettede og forlængede scener samt spas fra produktionen. Men finder også to Star Trek-kortfilm samt kommentarspor på udvalgte episoder. Så på med rumdragten og find eventyrlysten frem og ud i det mægtige himmelrum med dig.

– ‘Star Trek: Discovery’ sæson 2 udkommer på dvd og Blu-ray den 28. november.