THE BIG BOSS BABY: Sjov og babyballade på 4K Ultra HD4K Ultra HD: Okay, dem med søskende kender nok til det der med at kunne blive småirriteret på dem? I hvert fald er det mildt sagt, hvad den 7-årige bror er på sin nye og slipseklædte babybror i den farverige, tempofyldte og ganske morsomme animationsfilm ‘The Boss Baby’. Denne nye film fra det altid seværdige DreamsWorks er nu udkommet på det forrygende format 4K Ultra HD.

I filmen følger man en lille og lykkelig familie, der består af mor, far og deres syv-årige søn Tim. Men en dag er freden forbi, da forældrene nemlig beslutter sig for, at der skal en tilføjelse til familie. Op dukker således den jakkesætsklædte baby, der både kan tale og lave regnskaber. Ja, ret underligt, men i filmen bliver det en naturlig og morsom del af fortællingen om søskende-problematikker og ikke mindst et stort konspirationsplot, der skal gøre babyer overflødige.

boss baby 01

Ja, du har naturligvis gættet helt rigtigt. De to nye brødre skal naturligvis lære at arbejde sammen i stedet for at hade hinanden, hvis de vil stoppe den udspekulerede plan om at gøre babyer overflødige i forhold til nuttede hundehvalpe. Skørt, ja – men også sjovt. Desuden finder man forrygende stemmer på rollelisten. Blandt andre Alec Baldwin som Boss Baby, videre til stemmer fra Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow og Tobey Maguire.

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Filmen er udgivet på det i den grad fremragende format 4K Ultra HD, der gengiver filmens billedside helt igennem skarpt, farvemættet og detaljerigt, mens også lydsporet spiller dynamisk, klart og medrivende. Herudover medfølger der en gange stor omgang ekstramateriale, hvor man finder en betydelig omgang sjov og ballade med Tim og Boss Baby at dykke ned i. Filmen følger desuden også med på Blu-ray.

– ‘The Boss Baby’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 14. september 2017.
The Boss Baby 4k cover