Alle fejl i The Fellowship Of The Ring på 7 minutter

Nu hvor del to af Peter Jacksons The Hobbit-trilogi er på trapperne, har gutterne bag Everything Wrong With-videoerne meget passende kastet et blik på The Fellowship Of The Ring, for at pege på alt det, der er galt med filmen – og det er ikke så lidt.

Jeg kunne selvfølgelig godt nævne eksempler på fejl fra videoen, men jeg vil hellere lige bruge et par linjer på at fortælle dig, at jeg ret godt kan lide The Hobbit: An Unexpected Journey, selvom den havde sine ujævnheder. Nå ja, og Peter Jacksons Lord of the Rings-trilogi er bestemt også fin eventyrunderholdning. Nå, jeg skal ikke spilde mere af din tid. Tryk du blot play på videoen i toppen.

– Se flere Everything Wrong With-videoer HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.
– Læs min anmeldelse af The Hobbit: An Unexpected Journey HER.

frodo ring lord of the rings