En manuskript-forfatters genbrugs-guf

Wow, det her er virkelig et gennemført supercut. En gut har i den grad gjort sit hjemmearbejde i jagten på de samme replikker i manuskriptforfatterens Aaron Sorkins arbejde. Sorkin er manden bag manuskripterne til bl.a. Charlie Wilson’s War, Moneyball og The Social Network, sidstnævnte vandt han en Oscar for. Desuden skriver han også bl.a. tv-serierne The West Wing og The Newsroom.

Der er ingen tvivl om, at Sorkin kan finde ud af at skrue velklingende manuskripter og replikker sammen, så at han af og til genbruger eget manus-guf er måske uundgåeligt. Det er netop disse sammenfald af replikker og vendinger, der er blevet klippet sammen i dette imponerende supercut. Det er ret sjovt at se, hvordan de samme replikker popper op i Sorkins forskellige manuskripter, “…and you know it!”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S78RzZr3IwI[/youtube]

Se andre filmiske sammenklip:
At følge lige i hælene på filmen
Edgar Wrights ‘Wheels on Wheels’ mashup
’At-snakke-med-sit-eget-spejlbillede’-scenen
Jack, Rose, Jack, Rose, Jack, Rose, Jack, Rose…

Bonus: min anmeldelse af The Social Network