’The (Christopher) Walken Dead’, tøhø…

Hvad kan gøre de i forvejen populære zombier endnu mere populære? Christopher Walken… selvfølgelig! Well, nogle har haft lidt for meget tid til at føre en plat vittighed ud i livet – og tak for det. For ved at ændre en smule på titlen til zombie-serien The Walking Dead får de levende døde en helt ny betydning i nedestående spoof, The Walken Dead

Idéen er ganske sjov – eller blot herlig plat, om du vil. Mest imponerende er det vel, hvor meget tid der i grunden må være brugt på at lave filmen. Men den kunne sgu godt være klippet en kende mere stramt. Anyways… jeg fik et klip af en zombie, der med Christopher Walkens karakteristiske stemmeføring udbryder ”more cowbell”, mere behøver jeg ikke…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=giAQuLntqXY[/youtube]

Læs min anmeldelse af 1. sæson af The Walking Dead:
Forrygende zombie-serie leverer varen.