En række vildt flotte filmplakater

Faste læsere vil vide, at jeg er vild med filmplakater – ikke mindst de alternative og fanlavde af slagsen. Det er ofte her de mest interessante sager dukker op, da opfindsomheden kan få frit spil uden filmselskabernes krav om at fylde designet ud med filmstjernernes navne og ‘svævende hoveder’. Jeg er faldet over et par af Adam Rabalais plakater før, men nu får I lige et lidt større udpluk af hans både smukke og opfindsomme filmplakater.

Det er primært ældre titler, han har kastet sig over, men også nyere film har fået en redesignet plakat. Bl.a. er plakaterne for nyere film som Pans Labyrint, Inception og Inglourious Basterds virkelig flotte, mens også plakaterne for ældre titler som Psycho, The Thing og min personlige favorit The Texas Chain Saw Massacre fornemt indfanger filmene i flotte redesigns.

– Se flere plakater og i større format på hans SITE og hos DEVIANTART.

Se andre flotte plakater:
Minimalistisk plakatguf
Imponerende filmplakater
Stramt komponerede filmplakater