Første billede af Anne Hathaway som Catwoman

Det er lige før, der er ved at gå parløb i promotionen af de to med spænding ventede superheltefilm, Zack Snyders Superman-film Man of Steel og Christopher Nolans tredje og sidste Batman-film, The Dark Knight Rises – Nå ja, så er der jo også lige The Amazing Spider-Man. Nu er det så Nolan, der har smidt endnu en bid på bordet – denne gang det første billede af Anne Hathaway som Selina Kyle aka Catwoman.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om billedet – her er jo ingen katteøre og hvor er pisken? Gisp – well, til gengæld er der knald på læbestiften og så rocker hun et par rimeligt solide briller. Tja, det er svært at dømme noget ud fra et enkelt billede og har bestemt tiltro til, at Nolan nok skal have styr på sagerne – men noget sug i maven giver dette billede mig altså ikke.

Men en ting er et billede, et andet er selve rollen og her er jeg altså ret spændt på hvordan hendes karakter bruges i filmen og ikke mindst hvordan hun vil klare rollen – hun var virkelig god i den fremragende Rachel Getting Married, så mon ikke hun også hiver stikket hjem her. Så mangler vi bare det første officielle billede af Batman og en ny trailer.

Se også:
Første teaser trailer til ’The Dark Knight Rises’
Første teaser plakat for ‘The Dark Knight Rises’