Minimalistisk plakatguf

Faste læsere vil vide, at jeg er vild med filmplakater, både officielle og fanlavede. Men ofte er det blandt de alternative og fanlavede plakater, man finder de flotteste og mest opfindsomme lækkerier. Her eksperimenteres der mere, end når million-produktionerne spiller det sikre kort med stjernerne i den ene kedelige opstilling efter den anden.

Af og til er der bestemt også guf blandt de officielle plakater – ikke mindst teaser-plakaterne. Jeg er nu stødt på en laber fanlavet serie med hele 14 flotte og stilrene plakater. Her har Ridd Sorensen kastet sig over klassikere fra 70’erne og 80’erne. Selvom de er skåret over samme formel med et motiv fra filmen samt et citat, spiller de ret godt. Er specielt vild med dem for Predator, Die Hard og Taxi Driver.

– Besøg Ridds blog HER og se hele serien i større format HER.
Se flere flotte plakater:
En stak forførende ’Inception’-plakater
Ret så imponerende filmplakater
10 stilfulde filmplakater
Stilrent plakatdesign