Samtlige knogler Steven Seagal har brækket

I forsamlingen af action-stjerner som Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren og Chuck Norris finder man også den kampklare Steven Seagal. Han var en gang blandt de hotteste og mest hårdtslående mandfolk, men er faldet en smule af på den. Han deler dog fortsat håndmadder ud i en lind strøm af film skudt direkte til dvd-markedet. Man har dog også kunnet se ham i en cool rolle i Robert Rodriguez’ Machete fra sidste år.

Men hvor hårdtslående er Seagal egentlig – eller rettere, hvor mange knogler har han brækket i sin heftige karriere? Det satte Oliver Noble sig for at finde ud af og så derfor samtlige Seagal-film igennem for at klippe alle brækkede knogle-klip sammen i en brutal montage. Jeg advarer lige mod ubehageligt mange brækkede lemmer! Så venter vi bare på et sammenklip med samtlige af Stallones drab med de bare næver.

Se mere action-bøf-lir:
Schwarzenegger synger Predator i gulvet
Dolph Lundgren vs. enhjørning!