Sådan burde ”The Social Network” være endt …

For et par måneder faldt jeg over de ret sjove ”How It Should Have Ended”-film. Det er små animationsfilm, der giver deres bud på hvordan forskellige film burde være endt. Lige fra Avatar over Inception og videre til ældre film som Braveheart og Seven. Nu har de så haft fingrene i en anden af David Finchers film, nemlig The Social Network – filmen om tilblivelsen af Facebook.

Det er en af dette års mest kritikerroste film og jeg kan kun skrive under på, at det er en ret fantastisk film. Så skyld dig at få den set – også inden du ser følgende bud på, hvordan den burde være endt, da der er en del spoilere imellem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nnl-yQjGYBs&feature[/youtube]

Se også:
Sådan burde den være endt…
– Se de mange ”How It Should Have Ended”-film HER.