Film fortalt på 60 sekunder

Empire kører en ret sjov konkurrence med film fortalt på 60 sekunder. Her har man kunnet sende bidrag ind med hvilken som helst film-fortolkning – eneste regel har været en spilletid på 1 minut. Feltet er nu nede på 20 styk og blandt dem finder man både nye og gamle film, bl.a. The Social Network, The Wizard Of Oz, Jurassic Park, Toy Story, Predator og The Terminator.

Der er et nogle virkelig fine imellem, bl.a. den nedenstående Lego-version af Die Hard. Men også udgaven af David Lynchs syrede Eraserhead er virkelig gennemført og veludført, se den HER. Den fik min stemme. Men klik videre for at se filmene og stem på din favorit HER. Afstemningen slutter d. 25. februar.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cdlzl0jp30Q[/youtube]

– Klik videre til Empire for at se og stemme på filmene HER.