James Cameron vil skyde 3D-film på Mars

Instruktøren James Cameron har store ambitioner med sit 3D-trip. Han er oven på Avatar i hvert fald ikke færdig med at rejse ud i rummet og går nu efter at kunne proklamere, at han er ”The King of the Universe”. Cameron har således talt med NASA om at inkludere et 3D-kamera på den nye generation af Mars-køretøjer, som er sat til at komme i brug i 2011.

Der er altså ikke tale om science fiction med store grønne rummænd, men billeder som skal kunne bruges i forskningsøjemed og muligvis også i en fremtidig dokumentar om Mars – i så fald missionen lykkedes. Cameron, som nu officielt er tilknyttet som ”co-investigator” på projektet håber at få overtalt NASA, som allerede har vist interesse i at bringe 3D-teknologien ombord. Så mangler kameraet blot at blive klar i tide.