CPH PIX – nu går det løs!

Så er det i dag, at filmfestivalen CPH PIX i København skydes i gang! Bloggen står derfor til og med søndag den 25. april i filmfestivalens tegn – dog stadig med en række nye konkurrencer undervejs.

Det har været noget af en opgave at skulle vælge sine film ud af de 180 film, som det sprudlende program består af. Men jeg har fået valgt, så er nu væbnet til tænderne med en række forhåbentlig forrygende filmoplevelser i vente.

Jeg har set mig varm på en række af de mere obskure film i det omfangsrige program – og det er et rent slaraffenland. Således kan jeg se frem til at møde både væmmelige seriemordere og gale japanere, men også poetisk filmkunst fra Østen og science fiction fra Schweiz.

Jeg glæder mig til at dele filmoplevelserne med jer her på bloggen – og håber, at de af jer der har muligheden også springer på et par film i løbet af  festivallen.

– Læs mere på CPH PIXs egen hjemmeside HER og skynd jer så at booke billetter – der er nok af spændende film at vælge imellem.