Ivan Reitman instruerer "Ghostbusters 3"

Som skrevet tidligere her på bloggen, så skulle Ghostbusters 3 være klar i 2011. Nu har Ivan Reitman så bekræftet rygtet om, at han vil instruere filmen. Han instruerede også de to første film fra 1984 og 1989. Ja, så er det gamle hold da også så godt som samlet, eftersom det originale cast også er om bord. Det bliver jo ren Ghostbusters reunion!

Manuskriptforfatterne Lee Eisenberg og Gene Stupnitsky, duoen bag den amerikanske udgave af The Office arbejder på andet udkast af manuskriptet og Reitman er tilsyneladende forhåbningsfuld. Andet ville sgu også være underligt. Det er således planen at starte optagelserne en gang i år. Jep, jeg er bestemt også forhåbningsfuld – og nyd så lige nedenstående trailer. Den kendingsmelodi rocker sgu da stadig…

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/x3w9i0_ghostbusters-trailer_shortfilms[/dailymotion]