Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/2/1/filmskribenten.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 570

’Harry Potter’ – en modificeret udgave af ’Star Wars’

Som de fleste filmfans og troldmandslærlinge nok har bemærket, nærmer den længe ventede finale på ’Harry Potter’-filmene sig med Harry Potter og Dødsregalierne del 2. Det sidste kapitel i den 10 år gamle serie har dansk premiere i næste uge, mens filmen har premiere i England i dag. Men er ’Harry Potter’-serien i virkeligheden blot en modificeret udgave af ’Star Wars’-universet?

Jeg faldt over nedenstående grafik, som ret sjovt sammenligner karakterer og plotelementer fra de to universer. Og selvom flere af lighederne er slående, er her blot tale om sjov og ballade end reel copy-paste: ”Learn to move shit without touching it”…


– KLIK VIDERE FOR AT SE HELE LISTEN–>