Zombierne er tilbage med ‘Resident Evil – Welcome To Raccoon City’

Sultne zombier på 4K Ultra HD: Det hele startede som bekendt med det yderst uhyggelige og blodige zombie-spil ‘Resident Evil’. Siden da er det blevet til endnu flere spil og ikke mindst en længere række af film med Milla Jovovich i hovedrollen med zombier på nakken. Nu vender vi så tilbage til det skræmmende og splattede univers med ‘Resident Evil – Welcome To Raccoon City’.

Den såkaldte Raccoon City var engang et blomstrende hjem for den farmaceutiske gigant Umbrella Corporation, der dog som bekendt også har sin del af hemmeligheder bag murenen. Nu er byen imidlertid så godt som død. Eller det vil sige ikke helt død. For ja, som du nok har gættet, så er der liv i de levende døde, som her atter engang spreder død og ødelæggelse.


For godt nok efterlod Umbrella Corporation byen som en gold ødemark, men lige under overfladen lurer en grusom  ondskab. Så da denne sultne ondskab bliver sluppet løs, er det nu op til en hårdttrænet og skydeklar gruppe af overlevende ikke kun at afsløre sandheden bag netop Umbrella Corporation, men altså også bare at overleve de splattede strabadser.

Historien byder på en række velkendte karakterer fra spiluniverset, blandt andet fra netop det allerførste spil. Her er altså ingen Milla Jovovich til at redde dagen. Desuden er ‘Resident Evil – Welcome To Raccoon City’ et frisk reboot af franchisen, hvorfor historien her ser bort fra de øvrige film i serien. Så bered jer på ny og blodig zombie-underholdning!

Med ‘Resident Evil – Welcome To Raccoon City’ er der således sat en blodig streg i sandet med fokus på en ny start, hvilket forhåbentlig også bliver en start på en række nye film i de uhyggelige, urovækkende og splattede zombie-univers! For med denne friske nye film, er der i hvert fald lagt op til endnu et gruopvækkende kapitel i det univers, der altså startede som det sidenhen meget populære ‘Resident Evil’-spil.

4K Ultra HD og ekstramateriale: Filmen tager sig på det billed- og lydoptimerede 4K Ultra HD-format virkeligt lækkert ud. Her er engagerende dybde og nuanceret liv i billedet, mens lydsiden får lov til at krube helt ind under huden. Herudover medfølger filmen også på Blu-ray, mens man også finder en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke yderligere ned i både filmen og universet bag.

‘Resident Evil – Welcome To Raccoon City’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 17. maj.