Animationsfilmen ‘Injustice’ byder på massevis af superhelte-action

Superhelte-animation på Blu-ray: Bered dig på nogle af DC Comics’ absolut mest ikoniske superhelte og ikke mindst superskurke, når animationsfilmen ‘Injustice’ fra 2021 folder sig voldsomt ud. Ja, her finder man altså blandt andet Nattens Ridder Batman og Manden af stål Superman, videre til både Nightwing, Green Arrow og Wonder Woman samt naturligvis den storgrinende superskurk Jokers og Harley Quinn, Catwoman samt Ra’s al Ghul med flere.

Det er med andre ord et i den grad vild og vildt sejt hold af helte og skurke, man her møder i fuld action-vigør, når historien om det gode mod det onde ruller sig energisk ud. Her møder vi nemlig en Superman, hvis verden splrintres grundet tragiske hændelser, der styres af netop den bestialske Joker.

Nu bliver Superman således som besat af tanken om at sikre fred – og det for enhver brutal pris. Dette afføder, at den ellers så godmodige superhelt med den røde kappe sætter en tyrannisk dagsorden. Ind på banen træder nu flagermusemanden Batman for at sætte en stopper for dette magtfuldkomne tyranni.

Holdet af superhelte i sammenslutningen Justice League bliver endda nu splittet, da de to ellers allierede helte står overfor et dødeligt opgør om frihed på Jorden, som Superman altså forsøger at holde på sin magtfulde side. Ja, det er altså de helt store følelser og ikke mindst superheltekrafter, der her må stå sin voldsomme prøve.

Med andre ord, hvis man har bare den mindste interesse i animationsfilm med DC Comics’ legendariske helte, så er det bestemt værd at overveje, om ikke denne nye film skal tjekkes ud, når nu den udkommer på Blu-ray. Jeg er i hvert fald i den grad begejstret for ikke mindst Batman. Det har jeg været, så lang tid, jeg kan huske – og så er Jokeren uden tvivl en af mine klare favoritter, hvad superskurke angår.

Blu-ray-udgivelsen med ‘Injustice’ byder udover selve filmen også på en omgang ekstramateriale. Her kan man således dykke ned i featuretten ‘Adventures in Storytelling – Injustice: Crisis and Conflict’, mens der også medfølger godter fra DC Comics’ superhelte-kiste i form af to ekstra tegnefilm.

‘Injustice’ udkommer på dvd og Blu-ray den 26. oktober.