‘Monster Hunter’ leverer kæmpe monstre og vild action!

Monsteraction på Blu-ray: Er du vild med store monstre, vilde våben og eksplosiv action? Så bør du læse videre – og ja, måske også lige tjekke monsterfesten ’Monster Hunter’, da den nemlig er udkommet på Blu-ray. Actionbraget er instrueret og skrevet af Paul W. S. Anderson, der tidligere har stået bag bl.a. en række af zombiefilmene i filmserien Resident Evil, hvor man ligeledes finder en hårdtslående Milla Jovovich.

Man finder nemlig også i ‘Monster Hunter’ den medrivende action-kvinde Milla Jovovich, som i den grad deler voldsomme tæsk ud til de mægtige bæster, som hun blandt andet møder i actionfilmen, der desuden er baseret på spillet af samme navn. Her er med andre ord linet op til blandt andet de helt store actionscener med alverdens opfindsomme og skræmmende monstre.

’Monster Hunter’ handler nemlig om en gruppe af seje soldater, som efter, at de rammes af en uventet sandstorm, transporteres til en anden verden, der huser en lang række af glubske og dødsensfarlige monstre, som til alles gru viser sig at være på det nærmeste immune overfor deres ellers voldsomme våben. Det er derfor nu en kamp for overlevelse, som rækken af soldater engageres i.

Med andre ord, så kan du godt se frem til den herlige kombination af eksplosiv action, mægtige monstre, seje Milla Jovovich og naturligvis vildt mange voldsomme våben. Det er nemlig kort fortalt, hvad ’Monster Hunter’ i høj grad leverer – og hvem kan ikke lide netop enorme bæster og kæmpe våben? Det kan jeg i hvert fald i den grad godt. Jeg kan faktisk slet ikke få nok af den slags seje eskapader.

Udover selve filmen, så byder Blu-ray-udgivelsen af ‘Monster Hunter’ også på en omgang ekstramateriale, hvor man finder flere featuretter, der blandt andet giver et indblik i filmens tilblivelse, dets rollebesætning og karakterer, videre til arsenalet af store våben, mens der også er et kig på, hvordan man har bragt filmen fra spillets verden og over til filmens verden og så er deres slutteligt også en række slettede scener.

’Monster Hunter’ er udkommet på Blu-ray.