‘The Hunt’ leverer sorthumoristisk og blodig menneskejagt

Menneskejagt på Blu-ray: Okay, forestil dig lige følgende senarie. En gruppe skydegale og morderiske mennesker kidnapper en flok uskyldige mennesker, som de så vælger at jage som var de dyr i skoven. Med andre ord en menneskejagt med både bue og pil samt diverse skydevåben og håndgranater.

Ja, der er blodigt knald på den i den sorthumoristiske ‘The Hunt’, der er udkommet på Blu-ray her i landet. Det er da netop også ovenstående scenarie, der folder sig ud i den skydegale thriller, der altså med et glimt i øjet folder sin barbariske og intense præmis ud. Således vågner altså de kommende ofre op ude i en skov uden at vide, hvordan de er endt der.

De finder dog imidlertid snart ud af, at de er aktører i den nævnte og groteske menneskejagt. Den står derfor snart på skrig, skrål og ikke mindst splattede drab. Men ikke alt forløber efter menneskejægernes hoveder. For dem, der altså skulle være ofre vælger snart at kæmpe igen.

De får da også fra starten en “fair” chance for at overleve de farlige strabadser, da de efter at være vågnet op bliver præsenteret for et bredt udvalg af våben, som de altså frit kan vælge imellem i deres kamp mod jægerne. Men nej, langt fra alle er lige skarpe til at give igen.

Der er dog særligt en – hvem det er, skal ikke afsløres her – som i den grad formår at give mere igen af samme blodige skuffe, som det vedkommende altså bliver udsat for. Så snart byttes der delvist om på rollerne, hvor jægerne altså også bliver de jagede.

Ja, ‘The Hunt’ er en både morsom, intens og dejligt blodig thriller, der leverer sin groteske præmis med blodigt bid og en yderst sej deltager i menneskejagten, der som sagt virkelig formår at kæmpe imod flokken af ellers brutale jægere.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden på lidt ekstramateriale. Man kan således få et indblik i filmen med tre featuretter. Nemlig henholdsvis ‘Crafting ‘The Hunt’, videre til ‘Death Scene Breakdowns’ og slutteligt ‘Athena vs. Crystal: Hunter or Hunted?’. Så spænd hjelmen og berede dig på en medrivende menneskejagt med sorthumoristiske slagside.

‘The Hunt’ udkommer på dvd og Blu-ray den 3. august.