Tom Hanks i ‘A Beautiful Day in the Neightborhood’

Et elskeligt drama på Blu-ray: Hvem elsker ikke Tom Hanks? Nej vel. Den amerikanske skuespiller er altså virkelig svær ikke at holde af – både fordi han bare emmer af good guy, men jo absolut også fordi, han har været med i et væld af formidable film og flere klassikere. Tænk blot på ‘Forrest Gump’, ‘Cast Away’, ‘Saving Private Ryan’, ‘Big’, ‘Apollo 13’, ‘The Green Mile’ og ‘Sleepless in Seattle’ med mange flere.

Nu er han så aktuel i det elske lige drama ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’, som nu udkommer på Blu-ray her i landet. I filmen spiller Tom Hanks den elskede tv-stjerne og børnenes ven Mister Rogers i en fortælling, som er baseret på den sande historie om, hvordan venlighed overvinder kynisme i et venskab fra den virkelig verden.

Så med andre ord, hvis du har brug for et opløftende drama og et skud positivitet, så kunne ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’ godt tyde på at være lige det, du går og mangler. Nå ja, og naturligvis også bare, hvis du er vild med Tom Hanks – og hvem er som sagt ikke det? Det er jeg i hvert fald. Han er absolut altid godt selskab.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke mere ned i filmen og historien bag. Blandt andet med en række featuretter, videre til en making of og en række ekstra scener samt spas fra produktionen og ikke mindst et kommentarspor, der gør publikum endnu klogere på filmen og tankerne bag.

‘A Beautiful Day in the Neighborhood’ udkommer på dvd og Blu-ray den 29. juni.