Få et både dybfølt og menneskeligt drama med filmen ‘Breakthrough’

Drama på Blu-ray: Livet er forhåbentligt som oftest både godt, sjovt og givende. Men ja, livet kan bestemt også godt være lige det modsatte – og ikke mindst spænde ben for alt det gode, som livet tilbyder. Det er der kommet mange både stærke, rørende og dybfølte filmdramaer ud af. Nu er dramaet ‘Breakthrough’ udkommet på Blu-ray her i landet og leverer således et menneskeligt drama til hjemmebiografen.

Men hvad handler dramaet så i grunden om? Jo, man følger her Joyce Smith, hvis adopterede søn John falder gennem isen på en sø i Missouri. Alt håb synes nu ude og mørket sænker sig over livet. Den medicinske historik og ikke mindst også de videnskabelige prognoser er meget dystre. Den optimistiske Joyces tro er dog urokkelig og snart inspirerer hun hele lokalsamfundet til at bede for John og hans fremtid.

‘Breakthrough’ er på den måde et drama om blandt andet det vigtige af menneskelige bånd, relationer og venskaber, men også familie og ikke mindst det lokalsamfund, man bor i og rundes af. Det er en film om at holde troen i live, selv når håbet synes allermest umuligt at fastholde. For hvad andet kan vi gøre, når livet spænder ben end at rejse os op og fortsætte – og have øje på alt det gode, som livet byder på.

Blu-ray-udgivelsen byder udover filmen desuden også på en omgang ekstramateriale. Her kan man således blandt andet gå på opdagelse i en making of, der bringer en bag op filmen og dens tilblivelse, videre til en slettet scene samt et kommentarspor til filmen og et galleri med mere.

‘Breakthrough’ udkommer den 26. september på dvd og Blu-ray.