Oplev de bedste europæiske komedier i Walk This Ways Video on Demand-kollektion

Video on Demand: Trænger du til et varmt og godt grin her i sommeren, så kan du jo eventuelt tjekke følgende europæiske komedier ud, der er tilgængelige via Video on Demand (VoD). Filmene er således tilgængelige gennem de globale VoD-platforme iTunes og Google Play.

Følgende omtaler er hentet fra filmenes pressemateriale. God og grinende fornøjelse

Rock‘n Roll
Hvad skal man gøre når livet rammes af rock and roll?
Rock‘n Roll er en fransk komedie, hvor instruktør og skuespiller Guillaume Canet og real-life partner Marion Cotillard optræder som dem selv. Canet spiller en hyper-neurotisk version af ham selv, som lider af en seriøs midtlivskrise. Han er ikke så populær, som han har været og der er en helt ny generation af nye, yngre franske skuespillere på vej. Canet indser, at det er på tide at ændre retning og beslutter sig for at ruske gevaldigt op i hans liv hyggelige liv med hans kone Marion Cotillard. Alt sammen til stor overraskelse for alle omkring ham. Vil hans karriere synke endnu dybere, eller får han success og bliver mere populær end før?
Filmen viser også nogle af de negative sider, når man er superstjerne.
En stjerne satire, hvor en fransk kendt gør grin med ham selv, hans virke og hans ego. Filmen giver et uvant syn i behind the scenes af en forhenværende rockstjerne med et gran komedie.
Microbe & Gasoline (Microbe et Gasoil)
Et optimistisk teenage-eventyr opstår ud af livets almægtige ligegyldige rod
Filmen fortæller historien om to 14 årige drenge, der bor i Versailles, Frankrig. Daniel drømmer om at blive forfatter og kunstner. Hans lange hår, bløde kinder og væremåde gør, at han nogle gange bliver antaget for at være en pige. Fordi han ikke er ret stor, har han fået øgenavnet ‘Microbe’. Théo har fået sit øgenavn ‘Gasoil’, fordi hans tøj altid lugter af diesel. Han har vildt hår, læderjakke og er meget blød under hans ‘hood’.
To to nørder passer ikke ind nogen steder. Hverken i deres familier eller i nabolaget. Daniels mor er altid deprimeret, mens hans far aldrig er der. Theos mor er modstander af hans kreativitet og fantasi. Den uholdbare situation med deres undertrykkere (forældre, mobbere og manglende anerkendelse) gør, at vores to unge misfits vil flygte. Sammen planlægger de at bygge en bil og bruge sommeren til at en road trip i Frankrig.
En værdifuld, ærlig og velfortalt oplevelse af teenage venskab, der skaber lys og optimisme over melankoli – og som heller ikke ignorere sex.
International trailerhttps://youtu.be/Whd6LnzXF3c
God Willing (Se Dio vuole)
En søns beslutning om at læse til præst påvirker hele familien, specielt hans far
Tommaso er en værdsat hjertekirurg og en entusiastisk ateist. Hans perfekte liv får en brat opvågning, da hans søn Andrea annoncere til en familie forsamling, at han vil være præst. Tommaso afviser sønnens kald og gør alt hvad han kan for at få Andrea på andre ideer. Han beslutter sig for at gå ‘undercover’, for at afsløre den karismatiske fader Don Pietro, som han er overbevist om har hjernevasket hans søn. På samme tid har Andreas beslutning sat bølger igang i hele familien…
International trailer: http://bit.ly/2wK3MqW
French Cuisine (Pension Complète)
Nyd den genindspillede fransk-italienske film La Cuisine au Beurre fra 1963
I sydfrankrig har Francois og Charlotte en gourmetrestaurant og hotel ved middelhavets smukke kyst. En Michelin stjerne er syne og alt syntes success – på nær deres ægteskab. Charlotte drømmer om at få et barn. Ting bliver endnu mere kompliceret, da Charlottes eks, Alex og forrige ejer af restauration og hotellet, kommer tilbage. Alle troede han døde under 2004 tsunamien. Konkurrencen mellem mændene og jalousi bliver farlige ingredienser for parrets og restaurantens fremtid.
En fransk komedie, som også bringer varme følelser frem. En selskabelig film, der helt sikkert vil give 90 minutters grin og smil.
International trailerhttps://youtu.be/uabf8Gqhn4w
Divorce French Style (Papa ou Maman 2)
I Frankrig gør man ikke altid alting bedre…
Laurent Lafitte og Marina Fois er tilbage, som dem der bare elsker at hade hinanden – selv deres børn – i den anden film i serien ‘Divorce French Style’
De værste forældre i historien er tilbage for at underholde i denne fantastiske komedie. Gynækologen Vincent og byggelederen Florance er to ekser, der bare ikke har andet valg end at lade sig være rare og smilende over for hinanden for deres børns skyld. To år er gået og Vincent og Florence har endelig knækket koden: De skal bo overfor hinanden på samme gade – så kan de nemt dele børnene. Med den fysiske deling kommer der to nye elskere til. Atleten Bénédicte og millionæren Edouard sætter begge gang i Vincent og Florances naturlige konkurrence-géner. Selvfølgelig lader de først som om alt er perfekt, men inden længe vil jalousien banke på og krigen forældre imellem vil igen blusse op.
En familievenlig komedie lavet af den franske filmindustri. En opmuntring til det yngre publikum at at opleve ikke engelsksproget film. Fyldt med sjov og absurde situationer. Divorce French Style er nonstop humor fra start til slut.
International trailerhttps://youtu.be/G1BzXPOci_U