Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You bringer jul

Jul på Blu-ray: Er du klar til at komme i julestemning? Ja, du kan godt finde både nissehue, julesweater og julehumøret samt juleknas frem fra gemmerne. For en af alletiders absolut bedste julesange – i hvert fald efter min bedste overbevisning – har lagt navn til denne animerede julefilm, der ganske enkelt hedder ‘Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You’. Ja, så er det altså svært ikke at komme bare lidt i julehumør.

Ja, jeg er ikke spor flov over at indrømme det, jeg er vild med jul – og i høj grad også Mariah Careys juleklassiker-sang ‘All I Want for Christmas Is You’, som filmen er baseret på sammen med bogen. I filmen følger man den lille lille Mariah (med stemme af Breanna Yde), der falder for en lille og sød hundehvalp. Så nu ved hun, hvad hun ønsker sig i julegave.

All I Want for Christmas Is You 01

Men før hendes juleønske kan gå i opfyldelse, må hun bevise, at hun kan passe sin onkels hund Jack. Der er bare det problem, at det er byens værste hund. Det var ikke lige den jul, hun havde håbet på. Men mon ikke den lille Mariah klarer skærerne, så det kan blive den jul, som hun og alle andre har drømt om?

Det håber jeg da. Jeg vil i hvert fald ikke selv undvære sangen ‘All I Want for Christmas Is You’, når jeg skal fejre jul. Blu-ray-udgivelsen indeholde udover filmen og musik af Mariah Carey også en making of, hvis man vil se nærmere på, hvordan filmen er blevet til. Så en glædelig jul skal der da lige lyde herfra.

– ‘Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You’ udkommer på Blu-ray den 27. november.
All I Want for Christmas Is You cover