MAZE RUNNER: En kamp for overlevelse i en mystisk labyrint

En labyrintisk Blu-ray: Endnu en franchise er sat i søen med den dystopiske science fiction-film The Maze Runner. Filmen er baseret på James Dashners roman af sammen navn fra 2009, og som titlen indikerer, så spiller en labyrint en central rolle i filmen. Det er da også helt rigtigt, for det er præcis i sådan en, at 16-årige Thomas på mystisk vis ender.

Han vågner nemlig med hukommelsestab i en rusten elevator, hvor det eneste, han kan huske er sit navn. Det viser sig dog snart, at han befinder sig i en enorm labyrint sammen med en gruppe andre drenge. Men der opstår snart splid i gruppen og Thomas forsøger nu at slipper ud af labyrinten, der hele tiden ændrer sig, hvilket kun gør det endnu sværere at slippe ud.

maze runner blu-ray en film du skal se 01

I rollen som Thomas finder man Dylan O’Brien, mens rollelisten blandt andet også byder på Aml Ameen, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter og Ki Hong Lee. Opfølgeren Maze Runner: The Scorch Trials lander i de danske biografer til september – og mon ikke også, at den tredje bog i trilogien, The Death Cure, bliver filmatiseret.

Blu-ray-udgivelsens ekstramateriale består blandt andet af en making of, der ser på det at adaptere bogen til film samt interviews med cast og crew, videre er der slettede scener med valgfrit kommentarspor af instruktøren Wes Ball, lidt fjol fra settet samt et kig på filmens effekter og et kommentarspor med Wes Ball samt manusforfatter T.S. Nowlin.

The Maze Runner er udkommet på Blu-ray og dvd den 19. januar 2015. [tabgroup][tab title=”Maze Runner | En labyrintisk Blu-ray”]
maze runner cover
Originaltitel: The Maze Runner, 2014
Release: den 19. januar 2015
Instruktion: Wes Ball
Medvirkende: Dylan O’Brien, Aml Ameen, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter m.fl.
Spilletid: 113 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]