Alle fejl i ’Thor’ på 8 minutter

Hvis du er typen, der godt kunne finde på at bruge otte minutter på at se en video, der gennemgår alle fejlene i Thor, er du kommet til det rette sted. For så skal du nemlig ikke gøre andet end at trykke play på videoen herover. Men du ved, selvfølgelig er der fejl og andre forseelser, når man laver en film om tordenguden.

Du ved, fjollede kostumer og en flyvende hammer. Jeg var nu ganske godt underholdt af både den første Thor-film og opfølgeren Thor: The Dark World – uden dog, at jeg som sådan vare oppe at ringe. Men jeg har bare en svaghed for kulørte monstre og store eksplosioner. Well, se nu bare Everything Wrong With-videoen herover.

– Se flere Everything Wrong With-videoer HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.
– Læs også min anmeldelse af Thor: The Dark World HER.

thor window