Labre filmkarakterer som påklædningsdukker

Hvis du har drømt om at lege med Ryan Gosling aka den ordknappe Driver fra Nicolas Windings Refns fænomenale Drive eller Kurt Russell som den cool Stuntman Mike fra Death Proof har du muligheden med Kyle Hiltons fine film-og-tv-serie papir-påklædningsdukker. Anyways, du kan tjekke dem alle sammen ud HER – og der kommer hele tiden nye til.

Udover de to ovennævnte hunks, finder man også andre hunks – bl.a. også Thor og en personlig favorit, nemlig Rainn Wilson som ’superhelten’ The Crimson Bolt i den alt for oversete og herligt groteske SUPER. Så bare i gang med printer og saks og du er ready to go. Smut eventuelt også forbi HER og HER, hvor du finder mere af Kyles arbejde.

– Se alle påklædningsdukkerne HER.
– Se andet af Kyle Hiltons arbejde HER og HER