’Danger 5’ bekæmper nazister og dinosaurer

Der er nok at se til for de fem hemmelige agenter i Danger 5. De er bl.a. oppe imod Adolf Hitler som überskurk, dinosaurer med skydevåben og japanske soldater-robotter. Danger 5 er en ny action- og komedie-serie fra skaberne af den ligeledes bizarre serie Italien Spider-Man – og at dømme ud fra denne vanvittige trailer, er der noget at glæde sig til, når første episode lander på nettet d. 21. november.

Serien har en æstetik, der flirter med 1960’erne, hvor både det labre soundtrack, de bastante oneliners og charmerende effekter får nostalgi-klokkerne til at ringe. Ja, og så kommer jeg også til at tænke på de falske trailers, der fulgte med Tarantino og Rodriguez ’Grindhouse’-dobbelt-feature Death Proof og Planet Terror.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0Z09bNgSeMI[/youtube]

– Besøg Danger 5s eget site og på Facebook.
– Se også: traileren til Italien Spider-Man.