To knægte finder underligt dyr …

Neill Blomkamp instruerede den fænomenale District 9 – I ved, filmen hvor et enormt rumskib svæver over Johannesburg. Det var en af sidste års bedste film, så at der nu muligvis er nye pip fra ham, er spændende. I hvert fald kunne noget tyde på det. For med den seneste digitale version af WiReD Magazine (nummer 18.12) fulgte følgende teaser med, krediteret Blomkamp.

Det er ikke meget, man får at vide, men der lægges spor ud – så lad allerede nu gætterierne og hypen begynde. Den virale-kampagne er hermed skudt i gang. Læg fx mærke til hvad der står trykt på det underlige dyr – bl.a. ”AGM Heartland” – der er muligvis noget med genetiske og biologiske eksperimenter på færde. Og prøv da også lige at søg på “Montauk Monster”, nu du er i gang.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L-IQdQYTBKU&feature[/youtube]