Megan Fox som krigeren Red Sonja?

Red Sonja-filmen, som ellers har ligget død et par år, ser nu ud til at få nyt liv. Megan Fox er nemlig blevet tilbudt titelrollen, som den sværdsvingende og rødhårede kriger.

Rose McGowan var ellers tilknyttet filmen for et par år siden, mens Douglas Aarniokoski skulle instruere. Nu er de ikke på tale mere. Robert Rodriguez er dog stadig tilknyttet som producent og Millennium Films rykker altså nu på projektet med Megan Fox, det skriver Pajiba. Ja, hvis det bliver med Megan i front, så jeg helst, at filmen slet ikke blev til noget. Hun er bare så trættende og ucharmerende et bekendtskab. Øv.

Red Sonja kom til live i tegnet form tilbage i 1973 og har siden levet et heftigt liv i diverse tegneserier. Tilbage i 1985 fik hun også sin egen film, Red Sonja og det faktisk med danske Brigitte Nielsen i titelrollen, muskuløst flankeret af Arnold Schwarzenegger.

– læs også Ny Conan fundet og det er ikke Arnold igen.