Der bliver sparket røv i ny "Kick-Ass" trailer

Så er det vist på tide, at jeg slår lidt på tromme for Kick-Ass. For det er en af de film, jeg med spænding ser frem til i år. En ny Red Band trailer har netop ramt nettet. Filmen er baseret på den ultravoldelige tegneserie af Mark Millar og John Romita Jr. – og filmen ser bestemt også underholdende ud.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xc36h7_kickass-red-band-international-trai_shortfilms[/dailymotion]

På rollelisten finder man bl.a. Aaron Johnson, Lyndsy Fonseca, Nicolas Cage, Mark Strong, Christopher Mintz-Plasse og Chloe Moret. Filmen er instrueret af Matthew Vaughn, som senest stod bag den fine eventyrfilm Stardust. Kick-Ass er dog i en lidt anden boldgade. Her følger man nemlig hvorledes nørden Dave Lizewski forsøger sig superhelt under dæknavnet Kick-Ass – dog uden at have egentlige superkræfter.

– Der bliver sparket røv i de danske biografer fra d. 15. april.