Så er der stjernebesat zombiesjask med ‘The Dead Don’t Die’

Zombier på Blu-ray: Ok, er der noget, jeg elsker, så er det zombier! Gerne mange af dem – og det én gang og i alle afskygninger. Lige fra de sultne, de slimede, de klamme og de grumme til de uhyggelige, de morsomme og så videre, og så videre. Stik mig en zombiefilm til enhver tid – og du har min interesse. Det er så absolut også tilfældet med Jim Jarmuschs zombie-komedie ‘The Dead Don’t Die’, der udkommer på Blu-ray her i landet.

Jeg er også vild med blandt andre Bill Murray, Adam Driver, Tom Waits og Chloë Sevigny, videre til så forskellige navne som Steve Buscemi, Tilda Swinton, Iggy Pop og Danny Glover. Og ja, de er rent faktisk ALLE sammen med i ‘The Dead Don’t Die’. Utroligt, men sandt! Så hvis du på nogen måde er interesseret i sultne zombiefilm og stjernebesatte rollebesætninger, så kan det være, at du skal tjekke den her ud.

Filmen foregår i den søvnige lille by Centerville. Her er dog noget, der ikke er, som det skal være. Månen er blevet stor og hænger lavt på himlen, dagslyset bliver uforudsigeligt, og dyrene er begyndt at opføre sig mærkeligt. Ingen forudser den mystiske og særdeles farlige plage, der snart rammer byen. Nemlig den, at de døde ikke dør! De stiger derimod op af deres grave og angriber og spiser brutalt de levende. Så nu må indbyggerne kæmpe for at overleve zombierne.

Ekstramateriale: Udover selve den stjernebesatte zomedy, så medfølger der på Blu-ray-udgivelsen af ‘The Dead Don’t Die’ også en omgang ekstramateriale. Man kan således blandt andet dykke ned i Bill Murrays zombie-slagtende karakter, videre til en behind the scenes-featurette med mere.

‘The Dead Don’t Die’ udkommer på dvd og Blu-ray den 16. januar 2020.