INSECURE SÆSON 1: Tag til et vittigt og velskrevet Los Angeles

Morsom dramaserie på dvd: HBO er så godt som et kvalitetsstempel med serier som Sex and the City, The Sopranos og Six Feet Under videre til blandt andet Game of Thrones, Girls og True Detective. Nu er HBO så klar med drama- og komedieserien Insecure, hvor første sæson netop er landet på dvd. Så bered dig på en omgang velskrevet, vittig og engagerende serieunderholdning.

Serien er skabt af Issa Rae og Larry Wilmore og er delvist baseret på netop Issa Raes populære web-serie Awkward Black Girl. Så hvis du eventuelt kender den serie, så ved du også, at der er noget godt i vente med Insecure, som allerede er blevet modtaget godt af både publikum og anmeldere – faktisk så godt, at serien er blevet fornyet med en sæson 2.

Insecure season 1 01

I serien har Issa Rae selv hovedrollen, mens Yvonne Orji spiller hendes bedste veninde Molly Carter. Man følger således to veninder i deres tumulte livs op- og nedture gennem Los Angeles’ både udfordrende professionelle liv samt ikke mindst på den personlige front.

For nej, hverken Issa eller Molly er perfekte og så må de ovenikøbet kæmpe “en hård kamp med ubehagelige oplevelser og racerelateret modgang”, som passende står beskrevet på dvd-udgivelsens coveret.

Insecure season 1 02

Udover udgivelsens og første sæsons 8 afsnit, der fordeler sig på 3 og en halv times veltilrettelagt, vittig og tankevækkende spilletid, finder man også en omgang ekstramateriale. Her kan man således gå ombord i featurette, der kigger nærmere på seriens karakterers favorit reality shows samt to behind-the-scenes-featuretter.

Så tag du roligt en tur til L.A. med Issa og veninden Molly – og glæd dig ligeledes allerede til anden sæson af Insecure.

– Insecure sæson 1 udkommer den 1. juni 2017.

Insecure season 1 cover