VEEP SÆSON 5: Julia Louis-Dreyfus er tilbage i WashingtonDvd-anbefaling: Jeg er vild med Julia Louis-Dreyfus, men hvem er ikke det? Hun har jo en forrygende god komisk timing og er ganske enkelt bare likable. De fleste vil nok kende hende fra rollen som Elaine Benes i den vildt forrygende komedieserie Seinfeld.

Men hun har nu været i vælten i meget andet siden den serie stoppede tilbage i 1998 – både på film og i serier. Blandt andet i den populære, amerikanske HBO-serie Veep, hvor hun indtager hovedrollen som den karismatiske Selina Meyer. Her er femte sæson netop udkommet på dvd.

Veep season 5 01

Den politiske satire-serie løb første gang over skærmen tilbage i 2012 og har altså vist sig at være levedygtig. For når du er færdig med at se denne femte ombæring af de politiske og absurd sjove stridigheder i Washington, så kan du allerede nu glæde dig til at se en sjette sæson. Ja, det er bare med straks at få hoppet ombord på Veep.

I denne nye og femte sæson er der nye vittige situationer, velskrevne replikker og ikke mindst karismatiske karakterer på spil. Ikke mindst Julia Louis-Dreyfus selv, der jo indtager rollen som præsident Selina Meyer. I denne sæson ender hun dog i nye problemer, da hun pludselig står i den situation at der er stemmelighed i Valgmandskollegiet.

Veep season 5 02

Det betyder, at noget så kært som selveste hendes præsidentpost er i fare. Gisp! Så nu må Selina Meyers og hendes stærke team i Washington D.C. således arbejde på fortsat at få hende til at fremstå som en passende, god og troværdig præsident. Men ikke nok med det, for de må også holde korte tøjler i hendes vicepræsidents, der render rundt og har store ambitioner på egne vegne.

Ja, der er problemer nok på de bonede gulve. Så få du roligt pakket din kuffert for en forrygende, absurd og ikke mindst morsom tur til Veep-land i Washington D.C. med denne femte sæsons 10 veloplagte episoder, der sørger for solid serieunderholdning i fire og en halv time. Dvd-udgivelsen byder desuden på slettede scener og lidt mere interessant også kommentarspor. Julia Louis-Dreyfus længe leve!

Veep sæson 5 udkommer den 20. april 2017.


Veep season 5 cover