”I'm too old for this shit…”

Selvfølgelig måtte der komme et supercut med replikken ”I’m too old for this shit”. Det er nok Danny Glover, der er mest kendt for den ofte anvendte replik i rollen som den hårdtprøvede politimand Roger Murtaugh i Dødringende våben-filmene. Netop Dødbringende våbens har i år 25 års jubilæum og i den forbindelse har Huffington Post lavet dette supercut som en hyldest til filmen.

Men skulle man være i tvivl om der er andre end Murtaugh, der har brugt replikken – eller lettere modifikationerne af den – så tjek nedenstående supercut. For her finder man replikken i lang række og meget forskellige film, lige fra krigsfilmen The Hurt Locker, den fantastiske komedie Anchorman og vampyrfilmen Blade videre til Tarantinos Death Proof, Burtons Ed Wood og Clint Eastwood i Space Cowboys.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eAAw05J-6ek[/youtube]

– Find listen med alle anvendte film HER.

Se andre supercuts:
”Get out of there!”
De 100 bedste ’shut ups’ på film
Jep, der bandes en del i ’Pulp Fiction’
Fascinerende filmkig gennem Guds øje