Flere ærlige filmplakater

Tilbage i maj postede jeg en stak filmplakater, der havde fået sig en overhaling ærlighed, so to speak. Nu har kollegaerne hos The Shiznit igen været flittige med photoshop og pustet lidt ærlighed i en række aktuelle og kommende biograffilm, bl.a. Nicolas Winding Refns fremragende Drive og det kommende kapitel i Twilight-sagaen.

Desuden proklamerer actionfilmen Abduction med Taylor ’Twilight’ Lautner, at han vil være ’shirtless’ (no worries, girls), og så er den kommende ’Mission: Impossible’-film blevet omdøbt til den mere rammende Mission: Fairly Difficult – But They Do It Anyway, mens Sarah Jessica Parker-filmen I Don’t Know How She Does It mere passende nu hedder I Don’t Know How She Keeps Finding Wortk – bitchslap til Carrie…!

– Tjek hele rækken af plakater ud og i større format HER.
– Se første omgang af Hvis filmplakater var mere ærlige.